• rosengarten-etterem

Rosengarten Hotel és Étterem

A Rosengarten Hotel és Étterem Sopron északi kapujában áll, a 84-es főúton néhány percnyi távolságra a határállomástól.

A ház Sopron egykori poncichter negyedének Rosengarten nevű dűlőjére épült, így aztán az étterem megújult kerthelyiségében, a Rosengarten Fröccsteraszon üldögélve is tökéletes panoráma tárul elénk. Innen, ha az időjárás is úgy akarja, a Schneebergig is elláthatunk, miközben jéghideg fröccsöt, limonádét vagy Street Food ételkülönlegességeket fogyasztunk.

Az étteremben a diszkrét elkülönülésre is alkalmas rusztikus boxokban vagy egy fiatalos, télikertet idéző enteriőr uralta részen foglalhatunk helyet. Az étlap változatos, a magyar konyha fogásai, nemzetközi ételek, szezonális aktualitások, ünnepi hagyományos ételek, de napi menü és Street Food ételek is megtalálhatók rajta.

Ételeikhez hozzáértő gondossággal válogatják a soproni és a hazai borvidékek legjobb borait, és helyben készített, friss kenyereket és péksüteményeket kínálnak. Az édesszájúak pedig a ház saját cukrászüzemében készült egyedi süteményekből és tortákból válogathatnak.

Az étteremben egy 70 fős különterem, az épületben felújított hotelszobák, szépségszalon és fogászati rendelő is helyet kapott, és nagy előnye az ingyenes parkoló.

Friss információk

Hétfő – Csütörtök: 8.00–22.00

Péntek – szombat: 8.00–24.00

Vasárnap: 8.00–22.00