Élmény Nektek Magazin

Az elmenynektek.hu Sopronról, a Fertő-tóról és Burgenlandról szóló kulturális és turisztikai magazin.

Történeteket mesélünk, hogy még inkább vonzóvá és izgalmassá tegyük a régiók kulturális és természeti szépségeinek, gazdag élmény-kínálatának felfedezését az emberek számára.

Az az elképzelés vezérel bennünket, hogy a korábban a határok által szétszakított régiók közös, egyedülállóan különleges történelmi, kulturális, természeti, világörökségi védelmet is élvező kincseit minél közelebbről megmutassuk. Bemutatjuk szülőföldünket és szomszédainkat: azokat a helyeket és élményeket, melyeket tartalmasnak, felfedezésre érdemesnek tartunk a látogatók és a helyi lokálpatrióták számára.

Weboldalunkat alkalmanként Alsó-Ausztria, Bécs, és Pozsony tematikával színesítjük.

Az ÉlmenyNektek.hu önerőből és saját kreatívokból készül. Fontos érték számunkra a függetlenség és a hitelesség. Emellett arra törekszünk, hogy színvonalasak, és persze érdekesek legyünk.

Referenciánk

2016-ban indítottuk ÉlményNektek néven blogunkat. Elsőként kezdtünk foglalkozni Sopron – Fertő kultúrtáj – Burgenland közös történelmét, kulturális és természeti örökségét feldolgozó tematikával.

A blogon olvasható 110 posztból 106 poszt jelent meg két éven át, hétről-hétre Magyarország egyik legolvasottabb weboldalán, az index.hu – index2.hu címoldalán. Az index szerkesztői napi 900 friss tartalom közül választják ki a fontos, hasznos, érdekes vagy szórakoztató blogposztokat a címoldalra. Ezért posztjaink címlapos megjelenése nem csak több százeres látogatottságot, hanem szakmai presztízst és elismerést jelentett számunkra.

elmenynektek-referenciak

Együttműködési lehetőségeink turisztikai szolgáltatókkal:

PR-csomagok

Tudjuk, hogyan kell érdekes, olvasmányos történeteket létrehozni annak érdekében, hogy egy vállalkozás a márkacéljait könnyebben megvalósítsa.

Tervezünk, készítünk, közzéteszünk, népszerűsítünk olyan tartalmat, mellyel érdekessé tesszük Megrendelőnk szolgáltatását, hogy az emberek még inkább kedveljék.

Kiemelt cikk - készen kapott tartalommal

Készen kapott cikk kiemelésben, amely a kezdő főoldalon + a tematikához kapcsolódó magazin oldalon, az oldalak tetején elsőként megjelenő, nagyméretű-képes tartalom. Időtartam: 7 nap

Kiemelt cikk - szerkesztőségi tartalommal

Szerkesztőség által készített cikk kiemelésben történő megjelenéssel a kezdő főoldalon + a tematikához kapcsolódó magazin oldalon, az oldalak tetején elsőként megjelenő, nagyméretű-képes tartalom. Időtartam: 7 nap

PR-cikk készítése

Szerkesztőség által szövegezett és fotózott, szerkesztett cikk, amely a kezdő főoldalba + a tematikához kapcsolódó oldalba kerül, valamint Megrendelő saját “Legjobb helyek” profil oldalába kerül, ha van ilyen.

Bannerek

Amennyiben eseményeit, programjait, szolgáltatását saját arculatával, saját elképzelése alapján kívánja népszerűsíteni, több oldalra, többféle klasszikus banner megoldást is kidolgoztunk.

Panoráma

Nagyméretű nyitó banner az oldal legtetején.

Időtartam: egyedi

Klasszikus bannerek az oldalakban

Időtartam: megegyezés szerint

Bannerek oldalakban és bejegyzésekben elhelyezve

Javasolt méretek:

 • 640X360 px
 • 300X250 px
 • INTERSTITIAL (900X540 px)
 • SZUPER LEADERBOLD (970X90 px)
 • BILLBOARD (970X250px)
 • SZUPER LEADERBOLD (970X90 px)

TOP-helyek profil

Annak érdekében, hogy az emberek könnyebben felfedezhessék és rátaláljanak a jó helyekre, egy saját oldalt készítünk Megrendelőnknek – rövid szöveges, képgalériás, térképes tartalommal.

Ezen a Facebook és Instagram oldalait is közzétesszük, hogy látogatói valós időben tájékozódhassanak vállalkozásának fontos pillanatairól.

Facebook+Instagram profil saját oldalon

Időtartam: 12 hónap

Tartalom: (az oldalon csak a vállalkozás saját információi vannak elhelyezve)

 • Nagy nyitófotó
 • Rövid szöveges bemutatás
 • Információk (nyitvatartási időpontok, weboldal-link, elérhetőségi adatok)
 • Képgaléria (Legalább 4 fotóból álló, lapozható képgaléria)
 • Térkép
 • saját Facebook oldal (timeline)
 • saját Instagram oldal (timeline)

Banner a saját oldalon

 • Banner elhelyezése az oldal jobboldali hasábjában. Programok, események meghirdetésére ajánlott.
 • Bannerméretek: 300 x 250 px, 640 x 360 px

Szerkesztőségi cikk a saját oldalon

 • “Kapcsolódó tartalmak” néven cikkek kerülnek fel az oldalra – Megrendelőnk tematikájához kapcsolódó témákban (készen kapott vagy a szerkesztőség által készített tartalom), melyek bekerülnek az elmenynektek.hu magazin oldalaira is, illetve fennmaradnak Megrendelő oldalán.